A+ A A-

Infokapsler og bruk av data

  • Overordnet kategori: Om meg
  • Kategori: Om kyrre.no
  • Sist oppdatert tirsdag 22. mai 2018 11:10
  • Treff: 3527

kyrre.no er en personlig webside som handler om det jeg, Kyrre Johansson, driver med og interesserer meg for. Det er frivillig å besøke siden min, og det er frivillig å kommentere i kommentarfeltet som er drevet av Disqus. Det er frivillig å klikke på ikonene for deling/liking på sosiale medier. Du kan slå av cookies for min webside uten at det har noe å si for bruken av websiden for deg.

Sporing av data

Siden jeg bruker Google Analytics til å se trafikkdata på min webside, settes det noen informasjonskapsler (cookies) i din nettleser. Datene jeg får ut er anonyme, og viser meg hva en bruker ser på, når en bruker ser på det, hvor lenge en bruker er inne på hver artikkel, og så samles det inn litt informasjon om brukerens datamaskin og IP-adresse, samt GEO-lokasjon.

Disse dataene kan ikke spores tilbake til deg som individ.

Jeg driver ikke med noen form for kommersiell virksomhet på kyrre.no, og det betyr at dataene ikke brukes videre til noe som helst.

Facebook, Twitter, Google+

På mine websider ligger det knapper for å like artiklene. Ved å trykke på en slik knapp vises det et tall på knappen som indikerer at noen liker artikkelen. Jeg bruker ikke denne informasjonen til noe videre.