A+ A A-

American DJ Jelly Dome

  • Overordnet kategori: Dingser
  • Kategori: Musikk og film
  • Sist oppdatert torsdag 26. april 2012 22:18
  • Treff: 2549

Min DJ-karriere er over for lengst (red. anm.: jeg er i gang igjen nå - se djkyrre.no), men jeg liker å pusle med det fremdeles. Jeg har én spillejobb i året, og så spiller jeg litt for meg selv i kjelleren. Nå har jeg fikset litt discolys også.

En fyr jeg vet hvem er driver en godteributikk i Moss. Butikken heter Soundshop, og mannen heter Håvard Sylte.

Jeg har handlet et par småting der før, blant annet to spotlamper med fjernstyrte LED-pærer. Disse ble brukt på nyttårsaften 2010, og Fie Baro har brukt dem til et skoleprosjekt for å iscenesette noe skummelt.

I sommer fikk jeg veldig lyst på noe kult, og de hadde veldig bra sommertilbud. Majken, svigermor, AG og jeg dro til Moss for å handle.

De stakk inn til kjøpsenteret og jeg til Soundshop. Det er som å gå inn en kombinert godteri/pornosjappe for ekte mannfolk. Vegger og gulv er fylt opp med alskens godsaker som kan spilles på eller brukes til å sette dansegulvet i stemning.

Jeg hadde fra før pekt meg ut et par produkter jeg ville ha. Lys og røyk. Jeg endte opp med det jeg hadde bestemt meg for, men jeg oppgraderte lyset litt. En American DJ Mini TRI Ball sto på handlelisten, men da jeg fikk se den så jeg at jeg ville ha noe større. Mannen i butikken viste meg "et veldig populært produkt". Sitat slutt. American DJ Jelly Dome var lampa for meg.

Det er en melkehvit dome som roterer rundt i tre forskjellige hastigheter. På domen er det en gjeng hull dekket med linser som prosjekterer lyset fra innsiden og skaper ganske skarpe lysstråler.

Inni domen sitter det et bittelite printkort med fire LED-lamper. Disse lager farger og kombinasjoner av farger som både lyser opp domen og strålene.

Sammen med røykmaskinen jeg kjøpte gjør denne lille pakka festen helt komplett! Det eneste jeg er litt bekymret for, er hva jeg gjør i forhold til vaktselskapet og røykvarsleren...

Her er Jelly Domen og røykmaskinen satt opp i kinorommet