A+ A A-

Jeg rundet for første gang

  • Overordnet kategori: Dingser
  • Kategori: Spill og data
  • Sist oppdatert tirsdag 10. juni 2008 22:15
  • Treff: 2465
Jeg har møtt gutta på torsdager i mange, mange år for å spille konsollspill. Jeg har PS1, PS2, XBOX, XBOX 360, Wii og Game Cube. Jeg har hatt en eldre PS2 og Sega Dreamcast. Mange tenker nok at jeg er en skikkelig spillgal mann. Det er ikke helt riktig - og i dag har jeg passert en milepæl i mitt spille-liv. Jeg har rundet et spill for første gang!Problemet mitt er at jeg egentlig ikke er så flink. Jeg er god til å kjøre bilspill, men suger stort på action- og skytespill. Jeg husker da jeg kjøpte Halo til den første XBOXen. Jeg klarte meg frem til tredje lagringspunktet. Kombinert med at jeg ikke har såååå god tålmodighet blir det ofte til at jeg slenger fjernkontrollen i veggen og slår av maskinen i noen måneder.

For ikke så mange uker siden kjøpte jeg Halo3 brukt på EB Games Byporten. Jeg var på handletur med Rune og Thomas, og Thomas skrøt av at vi skulle spille online med Oddmar hvis jeg fikk meg det spillet. Som sagt, så gjort.

Jeg ble hekta, vøtt. Tenk det. Å spille co-op online med folk jeg kjenner var mye morsommere enn å sitte alene hjemme og spille i mørket etter at AG har lagt seg. Det var skikkelig gøy å spille. I kveld gjorde jeg det disse gutta jeg kjenner har gjort mange ti-talls ganger. Jeg rundet et spill. Vi spilte oss gjennom hele Halo3 Legendary. Jeg fikk masse achievments. Det er det eneste som har drevet meg fremover på XBOX 360. Uten det ville den ligget i en eske på loftet for lenge siden.

Så da er det bare å finne et nytt online-spill. Jeg vil spille mer!

Se min gamertag her