Merknad
  • SlideshowFx Plugin: Error in API Google+ - Invalid grant
A+ A A-

Boeing 787 Dreamliner

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Diverse prat
  • Sist oppdatert fredag 13. juli 2012 13:24
  • Treff: 3015

Du har kanskje fått det med deg på nyhetene. Norwegian, min arbeidsgiver, har bestemt seg for å kaste seg inn i longhaul-krigen. Vi skal fly både vest og øst, og det skjer om ikke så veldig lenge. Tirsdag 1. mai kom et show off-fly fra Boeing - et 787 Dreamliner - på besøk til Oslo Gardermoen. I dag fikk jeg kikke inni.

Jeg er såpass geekete at jeg faktisk dro til flyplassen for å fotografere landingen 1. mai. Jeg var ikke alene. Det var trafikkaos på RV 35 syd for rullebanene da "alle" skulle stoppe for å se.

I forbindelse med det jeg driver på med jobb ga det mening å sende meg opp til Gardermoen igjen - denne gangen for å se inni flyet. Sammen med en del andre kollegaer ble vi busset inn til en oppstillingsplass på Gardermoen, og så ble vi geleidet inn på flyet.

Det er ikke så mye å si om det, annet enn at det var et storartet interiør med mange spennende detaljer. Noe de fleste reisende vil merke er at flyet virker mye mer luftig inni. Høyere under taket, smartere/større oppbevaring for håndbagasje, og større vinduer. Vi fikk ikke se setekonfigurasjonen og fargene slik vi skal ha det, men vi fikk likevel et inntrykk av hvordan våre fly vil se ut.

Jeg fikk (stolt som en unge) sitte i cocpit, og jeg fikk nyte ett av de 12 luksussetene i fremre kabin (de som koster 30-50.000 spenn å sitte i). Det var virkelig digg. Tenk å reise i 8-9 timer slik... drømmer... men, det er nok ikke akkurat disse setene vi har bestilt. Vi har et annet prisfokus - og da kan vi ikke "kaste bort" plass på slikt. Jeg gleder meg til å se vårt fly som kommer tidlig i 2013 (i flølge avisene).

Her er bildene jeg tok 1. mai. Klikk på de små for å se de store. Bla med piltastene.
{sfx ...}

Her er bildene jeg tok 3. mai. Klikk på de små for å se de store. Bla med piltastene.
{sfx ...}