A+ A A-

Kyrre spiller igjen

 • Overordnet kategori: Artikler
 • Kategori: Diverse prat
 • Sist oppdatert fredag 13. juli 2012 13:24
 • Treff: 2734

- Åh, nei! Er han på gamblingkjøret igjen, tenker du nå. Neida. Jeg er ikke det. Jeg har da aldri gamblet - med penger :) Saken er den at det koster å være kar, og med ei kone på 60% lønn i et halvt år, baksmell på skatten i 2011, 10 uker pappaperm i 2011, og en nettbutikk som ikke leverer, så har jeg bestemt meg for å børste støv av DJ-utstyret mitt og begynne å spille igjen. Show me the money!

Booke DJ Kyrre? Klikk her.

Pengene er selvsagt en viktig del av planen, men det er også det at det har skjedd en del i forhold til utstyret en DJ bruker. Den gamle riggen med miksebord og dobbel CD-spiller skal selvsagt få være med, men i tillegg har jeg anskaffet en del utstyr som var alt for dyrt å kjøpe for syv år siden da jeg ga meg med å spille. Det er rett og slett enda litt kulere å spille nå enn før.

Min DJ-karriere startet så vidt i 1990 som radioprater, og senere både som platesnurrer på dansesteder og som mobil DJ på fester og lag. Det toppet seg i 1994-1997 da jeg spilte ganske ofte. Jeg begynte faktisk å få "et navn" i Oslo og Akershus. Ikke på langt nær kjent slik som de store DJene rundt om, men ryktet om at jeg gjorde en god jobb for en OK pris gjorde at jungeltrommene trommet mobilnummeret mitt ut til folk. Folk var på fester og arrangementer der jeg spilte, og så spurte de arrangøren om å få kontaktinfo på meg - og så fikk jeg nye jobber.

Jeg må komme med en digresjon nå. Jeg tror det må ha vært i 1995 eller deromkring. Jeg skulle spille på Grue ungdomsklubb i Kirkenær. Den gangen bodde jeg på Nesodden og det var ikke mindre enn 17 mil å kjøre - hver vei. Jeg dro avsted i min lille fine Escort stasjonsvogn. Når det er igjen et par kilometer til tettstedet Kirkenær så er det en veldig lang slette med lyktestolper på hver side av veien. På min side begynte jeg å legge merke til at det hang plakater på annenhver stolpe. Jeg syntes jeg snappet opp ordet "DJ", og måtte bare stoppe for å sjekke. Joda, de hadde hengt opp A4-ark med påskriften; "Lørdag på klubben: DJ Kyrre fra Oslo!" Kjendis i Kirkenær, i alle fall :)

Det har blitt en del jobber i disse årene. Jeg fikk flest oppdrag fra en artistformidler (JAP - Jannics Artist Promotion", og som nevnt via jungeltelegrafen. Jeg satt i vinter og rekonstruerte en spillejobbliste. Jeg tror jeg har fått med hovedtrekkene, men det er vanskelig å huske alt sammen. Den gangen var det ikke noen steder å dele det man drev med, og jeg har kastet de fleste bilagene og kvitteringene fra den gangen. Kravet om å beholde slikt er på ti år, og siden jeg ikke har spilt så mye de siste ti årene har jeg kontroll på både bilag og erindringer.

I forbindelse med at jeg drar i gang igjen som DJ, så trenger jeg oppdrag. Jeg har laget meg en webside som forteller litt om hvem jeg er og hva jeg spiller, og litt om hva jeg drev med før. Det er ikke superenkelt å markedsføre en webside uten markedsføringsbudsjett i dag, så kanskje du kan hjelpe meg? Trykk på Liker-knappen øverst i artikkelen, så deler du denne artikkelen med dine venner. Du kan også kopiere webadressen www.djkyrre.no, og dele den på din egen tidslinje. Muchas gracias :)

Hva får du hvis du booker DJ Kyrre for en kveld?

 • En DJ som stiller opp som avtalt
 • En DJ som ter&kler seg etter forholdene
 • En DJ som spiller den musikken dansegulvet vil ha
  - Populærmusikk fra 1970-, 1980- og 1990-årene
 • En ønskelåt-tjeneste som gjør at dine gjester kan ønske seg låter før festen (web-basert inkludert i prisen)
 • En invitasjonstjeneste for å invitere og informere gjestene om arrangementet (web-basert mot tillegg i prisen)

Da er det bare å ta kontakt med meg på