A+ A A-

Kyrres høytider

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Diverse prat
  • Sist oppdatert torsdag 23. april 2020 20:48
  • Treff: 2677


Her feires julen på Furuset i 2001. Good times. Mamma lurte meg til å tro at jeg likte aquavit.

2019

Julaften: Hjemme med mamma og Majken. Mamma kom med maxitaxi ca klokken 15 og ble hentet ca klokken 20. Det var veldig hyggelig å ha mamma hjemme på julaften. Det syntes hun også :) 

Nyttårsaften: Hos Kristin med kosebukse, kalkunbryst fra Sverige og ikke så godt fløtegratinerte poteter, og to sauser, og film.


2018

Julaften: Ahus. Skulle ferie hjemme med mamma, men jeg ble syk og måtte legges inn i fire dager fra bitte lille julaften frem til 2. juledag. Det var stas. Ikke.

Nyttårsaften: Feiret hjemme sammen med Majken og Kristin. Vi gikk opp på akejordet og beundret Bjørkelangens spektakulære skyline av bakkefyrverkeri.

Påske: Majken og jeg fikk komme på besøk til Kristins familie i Sverige. Kristin fikk også være med. Turbeskrivelsen ble sånn passe infisert av det faktum at jeg kjøpte elbil ikke så lenge før påskeferien startet.


2017

Julaften: Majken og jeg feiret sammen med mamma på Finstadtunet. Ca klokken 20:00 reiste vi hjem til Bjørkelangen og pakket opp gaver. Majken var hos meg til 3. juledag. 

Nyttårsaften: Nyttårsaften ble feiret alene hjemme. God mat, film og fotografering av nyttårsrakettene rundt huset.


2016

Julaften: Mamma og jeg feiret sammen på Langhus.

Romjulen: Jeg dro til Spania og var noen dager sammen med pappa i Jerez de la Frontera.

Nyttårsaften: Majken, mamma og jeg feiret på Bjørkelangen.


2015

Julaften: Mamma, Majken og jeg reiste til Dimmelsvik og feiret jul med Helene, Oda og Eilert.

Nyttårsaften: Kristin og jeg feiret på Kalbakken.


2014

Før jul: Helene, Oda, Eilert og jeg var hos onkel Kjell.

Julaften: Mamma og jeg feiret jul på Langhus.

Nyttårsaften: Majken, Kristin og jeg på Fetsund.


2013

Før jul: Majken og jeg var hos onkel Kjell.

Julen: Mamma, Majken og jeg på Fetsund.

Nyttårsaften: Kristin og jeg spiste indisk fra Mirchi, satt i kosebukse og så på film hele kvelden. Fetsund.


2012

Julaften: Mamma og jeg på Romhus gård sammen med Randi, Jan Tore, AG og Majken.

Nyttårsaften: Jeg var alene hjemme og lagde film.


2011

Julaften: Mamma på vestlandet med Helene, Oda og Eilert. AG, Majken, Jan Tore, Randi og jeg på Romhus Gård.

Nyttårsaften: Mamma, Kristin, Yatzy, AG, Majken og jeg feiret på Fetsund. Vi spiste kalkun til hovedrett, og AGs fantastiske karamellpudding til dessert.

Været: Det snødde bittelille julaften, og så kom mildværet. Det lille som kom av snø ble borte i løpet av lille julaften. På selve julaften var det minusgrader, og litt frost på trærne og på bakken gjorde at det så litt vinterlig ut. I løpet av romjulen ble absolutt all snø borte, med temperaturer opp til 8 plussgrader. Ekstremstormen Dagmar holdt et jæskla leven natt til 25. og natt til 26. desember. Jeg dro hjem på 2. dag for å sjekke status på huset. Strømmen gikk ca 23:30 dagen før, og var borte i nesten 20 timer. På nyttårsaften ble det kaldere igjen, og kvart på tolv begynte det å snø. Det la seg et par centimeter, som ble borte igjen dagen etter.


2010

Julaften: Helene, Oda og Eilert kom til Østlandet og bodde hos mamma. De kom til oss 23. desember. På julaften kjørte vi ut til Aurskog der AG, Majken, Tore, Jan Tore og Randi ventet. Vi overnattet alle sammen til 1. dag. Jeg kjørte min familie til Langhus på kvelden.

Nyttårsaften: Vi hadde storfest med gode venner. Rapporten finner du her.

Været: Det var veldig kaldt i hele jula 2010. Snøen kom tidlig, og julaften og nyttårsaften var hvit og nydelig, og det var knirkeføre. En ekte Kyrre-jul.


2009

Før jul: AG og jeg hos onkel Kjell på julesamling.

Julaften: Helene kom til Vevelstad, Oda var hos Kjell Magne, og Eilert feiret alene i Dimmelsvik. Jeg overnattet på Vevelstad og dro hjem sent på ettermiddagen 1. dag. Helene var på romjulsfest i Horten eller rundt der et sted. Mamma dro til Vinstra 29. desember.

Nyttårsaften: Kristin, Eirik, AG og jeg feiret på Fetsund.

Været: Det snødde nesten en halvmeter i løpet av 24. og 25. desember. Jeg dro til Aurskog sent 2. dag etter å ha brukt 4 timer på å fjerne snø, og nok et par timer på å hente snøfreser i Nannestad. Artikkel om snøfreseren.


2008

Julaften: Helene, Eilert og Oda kom til Oslo fredag 19. desember og bodde hos mamma på Vevelstad til lille julaften. Vi hadde julaften og 1. juledag på Fetsund. AG var på Aurskog, og Nicole var der med hunden Marbel. 2. juledag var alle samlet til lunsj på Aurskog.

Nyttårsaften: Kristin, AG og jeg feiret på Fetsund.


2007

Julaften: Helene, Eilert og Oda kom til Vevelstad.

Nyttårsaften: Som normalt feiret vi i Collettsgate med en hel haug folk på plass. Thomas, Olga, Rune, Kristin, Jack, Therese, Lin Cathrine, Hege (LCs søster), Terje, Kirsti, Tore, Arnhild, Anne Gudrun og jeg.

Link til artikkel


2006

Julaften: Vevelstad. Mamma, Helene, Oda, Eilert og Kjell Magne.

Nyttårsaften: Middag og fest i Collettsgate med Hege, Stian, Kristin, Lin Cathrine, Thomas, Olga, Terje, Therese, Jack, Rune, Tore, Arnhild, Ole, Kjersti, Anne Gudrun og jeg.

Link til artikkel


2005

Julaften: Mamma og jeg kjørte over fjellet til Dimmelsvik. Det var dårlig føre hele veien med slaps og mye vind. På vei over begynte jeg å bli syk - og mamma kom etter med superforkjølelsen like etter. Vi var dausjuke hele julen. På vei hjem om kvelden andre juledag begynte det å snø, og vi kjørte på ubrøyta vei fra noen mil før første fjellovergangen og helt til Drammen. Det tok sin tid. AG ble også syk og det passet jo kjempebra, siden vi skulle pusse opp gangen i Collettsgate før nyttårsfesten. Vi ble ferdige, men vi var ikke i spesielt godt partyhumør. Vi hadde vært sammen i bare noen få måneder, så masse kudos til AG for at hun gadd :)

Nyttårsaften: Middag og fest i Collettsgate med Hege, Stian, Olga, Thomas, Olga, Kristin, Tomas, Terje, Lin Cathrine, Magnus, Arnhild, Fie, Tore, Rune, Jack+dame, Anne Gudrun og jeg.

Link til artikkel


2004

Julaften: Vevelstad eller Dimmelsvik. Hvem husker slikt, lissom.

Nyttårsaften: Vi samlet en liten gjeng i Collettsgate til middag, og dro til Pigalle senere. Jeg var DJ på en venners-venner-fest. Kult party med nedtelling på storskjerm og greier. Takk til Rune for den.


2003

Julaften: Mamma og jeg var alene på Furuset

Nyttårsaften: Kristin, Berit, Hege, Torill, Kristin Cecilie, Ole og Thomas spiste middag på Furuset, og dro til Stratos etterpå. Dårlig ide - og en fryktelig og lang historie. Kortversjonen: Kjipt! Altså; middagen var super - men Stratos bare sugde.

Link til artikkel


2002

Julaften: Mamma og jeg på Furuset.

Grethe lånte huset på Furuset til fest på sin 30-årsdag 23. desember.

Nyttårsaften: Var hos Rune - good times.

Link til bildene


2001

Julaften: Mamma, Helene og jeg feiret på Furuset.

Nyttårsaften: Var hos Rune - good times.


2000

Julaften: I Jerez sammen med Pappa og Anne-Lill.

Nyttårsaften: Var hos Rune - good times.


1999

Julaften: Langhus

Nyttårsaften: Venners-venner-fest på O'Malley's i Akersgata.


1998

Julaften: Vi antar at denne ble avholdt i Vevelstadåsen 1 på Langhus. Mamma flyttet til nummer 9 påsken 1998, og Helene bodde i nummer 1.


Denne artikkelen vil oppdateres hvert år i lang, lang tid fremover. Formålet er å holde orden på hva jeg år for år gjorde når, hos hvem, og hvorfor.