A+ A A-

Lord of War

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Diverse prat
  • Sist oppdatert onsdag 26. februar 2014 10:44
  • Treff: 1890

I natt var jeg ute og skøyt på huset - bokstavelig talt. Jeg har en værstasjon på taket, og i natt gikk lageret på vindmåleren til dundas. Durelyden forplantet seg ned jernstanga, og inn i veggen som er på arbeidsrommet i andre etasje. Både Majken og jeg våknet av en høyfrekvent lyd som skar gjennom marg og bein. Dette måte løses - og det måtte løses med en gang!

Med hodelykt og luftgevær med kikkertsikte, lusket jeg rundt i hagen og skøyt på vindmåleren. Om jeg traff? Gjett om! Den ble ikke helt stille, men såpass skadeskutt at hviningen ga se.

Luftgeværet kjøpte jeg av Knut Erik i 1980, eller noe slikt. Det er modda slik at kula går fortere enn originalt. Med øyne og fingre som innsats demonterte jeg geværet, og la en bunke med 50-øringer bak fjæra slik at den ble strammere. La meg bare nevne at dette var lenge før internett, og ideen var min egen.

Etter operasjonen kunne jeg skyte på gatebelysningen over E6 på Furuset. Før operasjonen kom ikke skuddet lenger enn til tomtegrensa. Jeg økte rekkevidden med flere titalls meter.

Der fikk du et lite innblikk i min barndom. Den delen av barndommen ikke en gang mamma eller pappa vet så mye om. Søs Helene vet om mye mer, for hun måtte redde meg ut av situasjoner mer enn én gang...

Les også om da Kyrre ville lage hemmelig rom