A+ A A-

Katten Salza har flyttet inn

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Dyra våre
  • Treff: 2448AG og jeg har snakket om det en god stund. Vi vil ha katt. Vi synes nå at vi omsider har fått det så rolig rundt oss at vi kunne gå til anskaffelse av en kattepus.

Vi er godt vant til dyr, da begge jo er oppvokst med både hunder og katter - og AG har hatt en hel armé av kaniner og marsvin. Spørsmålet nå er om marsvinet Fiffi blir frokost, lunsj, middag eller dessert. Vi har i alle fall ingen problemer med å ta vare på en katt. Når vi er på besøk hos folk med dyr er jeg mer nede på gulvet sammen med kjeledyret enn ved kaffebordet der de voksne sitter. AG er nesten like ille. Jeg tror dette blir bra!

Salza er ei "lauskatte" som dukket opp på en restaurant i Oslo i fjor høst. Katten ble levert til Foreningen for omplassering av dyr (FOD) og fikk der navnet Findus. Vi syntes kanskje at det ikke var så feminint, så vi ville finne et nytt navn. Siden hun ble funnet på en restaurant ble det et matnavn som startet på "s". Nå er Salza fast innbygger i huset på Fetsund.

Mange katter bruker litt tid på å tilvenne seg et nytt sted. Salza er litt urolig og mjauer en del, men hun er definitivt ikke tilbakeholden og redd. Hun valser rundt og sjekker det som sjekkes kan. Jeg tror også at vi har fått verdens mest kosete katt. Hun maler absolutt hele tiden. Salza skal være inn i minst fire uker, så får vi se om hun er klar for å gjøre Roven-området utrygt for mus og fugl. Garasjen vår er et eldorado for mus-hungriga katter. Der piler de små grå frem og tilbake hele tiden.

Vi gleder oss veldig til å følge denne lille skapningen fra fjortis til pensjis.

Bilder og utvikling kan følges her :)


Første bilde av Salza.


Ikke lett å ta bilde av en katt som er høyt og lavt på en og samme tid.


Endelig var det på tide å slappe av litt. Yndlingsplassen så langt er på plata under stuebordet.


Vi kjøpte lekestativet uka før vi dro til FOD. Alt skulle være klart :)

Hun viste ikke så veldig interesse for den i går, men om en noen dager kommer hun til å digge den. Vi digger så klart mønsteret.