A+ A A-

Vi pusser opp grisebingen

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Dyra våre
  • Treff: 2569

Det høres selvsagt mye verre ut enn det er, for i god gammel nettavis-ånd smører jeg på for å få folk til å klikke seg inn og lage trafikk jeg kan skryte av.


Det det egentlig handler om er at AG og jeg har laget et fint lite gjerde til marsvina. Da vi pusset opp var de på feriekoloni på Aurskog, og det var da vi bestemte oss for å finne noe annet å lage grisebinge av enn sidegavlene til en Billy bokhylle. Det så ikke så pent ut, og det var tungvint å fjerne det.

Vi satte på oss idéhattene og lagde en liten tegning. Det måtte se pent ut, det måtte være enkelt å fjerne når grisene er ute og reiser (hver gang vi har fest og er på ferie og slikt).

Et lite stakittgjerde var tingen. Vi dro på Maxbo og handlet. Som det fremgår av bildene er det småtterietr som skal til, men fytterakkern hva småtterier koster. Vi bruke over 1000 kroner på å lage et lite gjerde! Fyttigrisen(!).

Så gikk vi i gang med å måle og kappe, lime og male. Vi lagde det slik at vi enkelt kan klappe sammen to og to moduler. Resultatet kan du se ved å kikke på bildene!


Her er AG i gang med å telle hvor mange plankebiter vi må lage.


En, to, tre... åh, nå telte hun deg også!


Det begynner å ligne på noe. Et gjerde.


Blå negler og hakk i gulvet. Neida, det ble ikke det.


Så skal herligheten males hvit. Det var mer jobb enn forventet.


Looking good!


Sånn... da gjenstår bare litt finkutting av teppe - og så er bingen klar!


Og grisene stortrivdes i sitt oppussede hjem. Kiwi til venstre og Rosa til høyre.


Så ble det jul, og grisene fikk selvsagt lov til å dekorere litt. De er hakket mer harry enn AG og jeg, så her går det i neonlys og dempet belysning!