A+ A A-

Yatzy - Kristins nye hund

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Dyra våre
  • Treff: 2271

Kristin har fått seg hund. AG og jeg kjørte henne til Tønsberg for å hente hunden på lørdag. Det var fint vær, og alle var snille.


Vi møtte oppdretterne på et hundestevne i Tønsberg. De var ikke helt ferdige da vi kom, så vi fikk med oss litt av showet. Eller, vi fikk med oss premieutdelingen. Oppdretterne hadde med to hunder som fikk premie. Walter ble best in show, og en annen hun kom på tredjeplass. Bra saker.

Rett etter at alt var ferdig kom de med valpen, og Kristin fikk holde henne for andre gang. Nå var det litt mer hund og mye mer liv enn sist. Lille Yatzy så ut til å akseptere sin nye eier med en gang. Man kunne se Kristin fikk et sånt veldig morsinstikt smørt ut over ansiktet. Hun hadde plutselig mye ansvar, nå. Et lite liv mellom hendene.

Vi satt på en gresslette en times tid og lekte med valpene, og snakket hund. Kristin fikk litt råd og tips, og vi fikk tid til å virkelig ville ha hund vi også. Asså; AG og jeg skal ikke ha hund før vi bor i hus.

Turen hjem gikk kjempefint. Yatzy sov nesten hele veien. Ikke så rart med det tempoet de hadde holdt på gresset.

Vi ønsker Kristin lykke til med valpen :)


Kristins andre møte med Yatzy. Her er vi altså ved overlevering av hund. Mor-og-datter-bonding!

Så får man hilse på noen andre, også (Kyrre).


Någet bedårende øyne...


Klar for å løpe litt på gresset sammen med noen av søsknene sine.


Hva? Hvem der!? Ypper'u valpekyss på munnen, eller?


WHÆÆÆ! Hjelp meg, jeg så en veps!


Her trener Yatzy til hun skal begynne å dra ting fra hverandre hjemme hos Kristin. Hun er nok ganske flink til det. Broren forklarer taktikken.


Tante AG ble akseptert. Det er noe veldig pent med det ansiktet. Ja, hundens også :)


Her er vi i gang med å demontere matposen. Dette er en av Yatzys søsken. Jeg tror AG ville ha henne med hjem umiddelbart.

Her er et bilde fra da Kristin møtte Yatzy for første gang.