A+ A A-

e-Golf

Jeg snakker med lyspæra mi - eller - jeg prøvde å oppdatere navigasjonen i elbilen i dag

Dette handler virkelig ikke om at jeg faktisk snakker med lyspæra mi. Dette handler om at jeg i 2014 kjøpte en lyspære med en liten wifi-mottaker som gjør det mulig for meg å slå den på, av, og skifte farge. Altså, for å utdype: I en dings som er på størrelse med en vanlig lyspære med stor sokkel, har de puttet et hav av LEDs, en wifi-antenne, og elektronikk til å styre alt sammen. Javel, og hva så? Jo, i dag brukte jeg 6 (seks) timer på å laste ned og forsøke å installere 18 GB med kartdata til bilen min.

Add a comment Les mer: Jeg snakker med lyspæra mi - eller - jeg prøvde å oppdatere navigasjonen i elbilen i dag

Harryturen som ble helt Johan

Jeg, som mange andre, harryhandler fra tid til annen. Som regel er det ikke for å spare penger, men heller for å ta en tur. Slik var det også 13. juli 2015. Jeg hadde en dag i ferien uten store planer for meg og datteren min, og vi dro til Sverige for å kjøpe smågodt. Jeg vurderte å kjøre eksosbilen, men syntes det er et poeng at jeg bruker elbilen så mye som mulig - og vi hoppet inn i BOLT og dro av sted.

Add a comment Les mer: Harryturen som ble helt Johan

Montere subwoofer i VW e-Golf

Helt ny bil. Elbil. Masse elektronikk. Veldig godt sammenskrudd. Tør man fikle med slikt, da? Jadda! Klart man gjør :) Jeg trodde jeg ville spare litt penger på å ikke bestille gromanlegget fra Dynaudio til min VW e-Golf. Jeg tenkte jeg heller skulle sette inn en aktive sub som jeg har stående. Men tanke på hva jeg betalte for subwooferen opp mot de 5000 Dynaudio-anlegget hadde kostet, så var det helt feil valg. I dag ble i alle fall sub'en montert. Her er fremgangsmåten.

Add a comment Les mer: Montere subwoofer i VW e-Golf