A+ A A-

VW e-Golf bagasjerommål uten Dynaudio

  • Overordnet kategori: Kyrres biler
  • Kategori: Kyrres e-Golf
  • Sist oppdatert onsdag 24. juni 2015 14:02
  • Treff: 9309

Man kan så klart finne disse dataene på produsentens hjemmesider, eller så kan man lese de her. I tillegg til det jeg har funnet fra VW, så har jeg også målt (på en ikke-vitenskapelig måte) forskjellene med og uten lasterombrettet som ligger i bunnen av bagasjerommet.

Jeg ser på dataene fra produsenten at de er makset ut - selvsagt. I det daglige blir det litt annerledes. Jeg skal forklare.

Lengden mellom bakluken og forseteryggen er oppgitt til å være 155,8 cm. Jeg er 180 cm lang, og når jeg sitter komfortabelt i førersetet, er lengden kun 130 cm. Man kan altså klemme inn noe på nesten 156 cm, men da sitter man ikke spesielt godt i forsetene.

Lengden fra bakluken til bakseteryggen er oppgitt til 83,9 cm. Skal du ha inn en eske eller plate som er 100 cm bred, da kan den ikke være mer enn 69 cm dyp. Dette beror så klart på at bilen ikke er snorrett bak. Den buer, og er dypest på midten.

Lengden fra bakluken til toppen av bakseteryggen er ikke oppgitt. Mine målinger viser at det er maks 40 cm.

Et hundebur med skrå vegger kan altså være:
- Bredde: 100cm
- Høyde: 70 / 81 cm
- Dybde gulv: 69 cm
- Dybde oppe: 40 cm

Høyden fra gulv til tak er oppgitt til å være 58,7 cm. Her er VW veldig forsiktige. Jeg målte 70 cm på det laveste, og 81 på det høyeste. Det siste tallet er uten lasterombrettet. Med lasterombrettet må du legge på ca 1,5 cm (82,5).

Les også: Se bilder av bagasjerommet på e-Golf