A+ A A-

Barn i e-Golf

  • Overordnet kategori: Kyrres biler
  • Kategori: Kyrres e-Golf
  • Sist oppdatert onsdag 24. juni 2015 20:44
  • Treff: 2318

Mange foreldre der ute lurer selvsagt på hvordan det er å ha barn i denne bilen. Den skiller seg ikke ut fra en Golf VII med diesel eller bensin - så vet du at barnesetet passer der, så er det bare å kjøre(!) på i e-Golf.

Jeg har et Concord Transformer XT med IsoFix, og det smatt rett inn. Det sitter godt, og ved å klemme hodestøtten litt ned, presses hele setet litt ut slik at det ikke rører så mye på seg når bilen er i bevegelse.

VW e-Golf kommer i utgaven 5-dørs som standard i Norge, og det letter jo så klart oppgaven med å få barnet inn og ut av bilen. Plassen mellom bakseteputa og ryggen på forsetene avhenger av hvor lang vedkommende som sitter foran er. Hvis jeg skulle hatt barnesetet bak meg, ville det stort sett vært fotavtrykk på setet mitt. Det er ikke veldig god plass til bena. Siden jeg sjelden har passasjer foran, kan datteren min strekke bena litt uten problemer. Jeg kjøpte dessuten et rosa sparketrekk med masse oppbevaringslommer. Datteren min ble glad, og setet ble glad.

Midtarmlenet med koppholder falt i smak hos 4-åringen. Mye enklere for henne å sette fra seg drikke og ting. Størrelsen på koppholderne er justerbare. Når den er full av ting, er det litt mer kronglete å få løs sikkerhetsselen på barnesetet.