A+ A A-

Discodronning på Marilyn!

AG er jenta si (mi). Hun digger å kle seg ut. Hun digger å leke at hun er en annen. I alle fall når hun er i ferd med å fylle tredve år. Mange jenter sliter med det der. Åffer det, tenker jeg. Liver er ikke over selv om man over natten går fra å være tjueni til å være tredve. Forstå aldersdepresjoner den som kan.

Add a comment Les mer: Discodronning på Marilyn!

Nyttårsaften 2006

Som vanlig setter jeg i gang med oppussing bare dager før nyttårsaften. I fjor var det hele gangen som ble pusset opp, og i år var det nesten hele gangen som ble pusset opp. Jaha? jo, etter at badet ble pusset opp gjensto opptil mange småting her og der. Jeg begynte så vidt et par dager før jul, men mesteparten ble gjort i romjulen.

Add a comment Les mer: Nyttårsaften 2006

Nyttårsaften 2005

Det ble tidlig klart at det ble stor fest hjemme hos Kyrre nyttårsaften 2005. På det meste var det 18 påmeldte til middag, men to fikk andre planer og det endte opp med 16 (phu - da gikk det akkurat). Det må se fint ut når man skal ha fest, og oppussing av gangen ble igangsatt uka før jul. Lite visste man om sykdommen som lå og lurket i neseborene...

Add a comment Les mer: Nyttårsaften 2005