A+ A A-

Nyttårsaften 2007

Invitasjonen ble sendt ut 2. desember. Senere enn vanlig. Har hatt så mye å gjøre, vøtt. Til sammen ble vi som nevnt 14 til bords. Det er rart med det, men det er liksom skjelden flere enn 14-18 som kan det samme samtidig.

Det veksler på hvem som er på fest hos meg, og vi er sjelden fler enn 16, noen ganger opp mot 20. I år var følgende personer: Thomas, Olga, Rune, Kristin, Jack, Therese, Lin Cath, Hege (LCs søster), Terje, Kirsti, Tore, Arnhild, AG og meg selv.

Med det antallet ble det akkurat plass til to bord inntil hverandre - tolv på langsidene og to på kortsidene. Hadde vi blitt flere ville det blitt vanskelig å unngå to separate bord. Vil vil gjerne unngå det. Hyggeligere med langbord :)

Maten ble servert. God mat. Nok å drikke på. Plutselig var klokka halv tolv. På tiden å røre på seg. Vi skulle ut en tur. Se på raketter. Det er nok siste gangen for flere av oss. Det er ikke så spennende lenger.

Festen ble som fester flest i disse dager. Vi spilte GHIII og drakk alkohol. Siste gjest gikk litt over 04:00, og vi stempler også denne festen godkjent!

Godt nytt år!

Her er bildene. Klikk på de små for å se de store.


Dukene er på og det er dekket for middag.


Mellomstua er også pønta til fest!

Så er vi endelig samlet. Thomas, Olga, Rune, Kristin, Jack, Therese, Lin Cathrine, Hege, Terje, Kirsti og Tore. Arnhild tok bildet.


Så var det vertskapet, da.


Jack peker ut den skyldige.


AG sto for mesteparten av maten i år. Krisitin og jeg hjalp til en del. På menyen sto diverse tapasretter. Veldig godt, asså!


Dette er restene etter middagen. Dagen etter var halvparten av dette igjen.


Klokka er 00:00:01, og vi skriver 2008.


Light my fire!


This is my fire!


Så et lite innblikk i hvordan det var på haugen. Du skjønner; Jack, Tore, Arnhild, Kirsti og Terje gikk opp på toppen. Vi andre følte oss tryggere nede i krysset Collettsgate / Ullevåldsveien.AG, Kristin og Therese. Hva skjedde med ansiktet til Kristin?


Pang. Poff. Millioner av kroner rett til himmels. Jaja...


Så var vi tilbake igjen.


Nei, vent! Jeg tok et bilde til. Olga fikk en fakkel av en jente. Noen mente den var skummel. Det kunne jo være en brannbomba. Akkurat. Bombe; ja. Brann; ja. Brannbombe; Nei.


Dette var visst det siste bildet jeg tok. Festen gikk over rundt halv fire, og siste gjest dro litt over fire. Vel blåst.


Godt nyttår, alle sammen!