A+ A A-

Nyttårsaften 2006

Som vanlig setter jeg i gang med oppussing bare dager før nyttårsaften. I fjor var det hele gangen som ble pusset opp, og i år var det nesten hele gangen som ble pusset opp. Jaha? jo, etter at badet ble pusset opp gjensto opptil mange småting her og der. Jeg begynte så vidt et par dager før jul, men mesteparten ble gjort i romjulen.

Jeg la panel på veggen som var gipset i gangen, og jeg gjorde det samme med veggen der det før var skyvedør fra mellomstuen til gangen (pluss at jeg monterte et vitrineskap på den samme veggen), mye av listverket måtte byttes og males, et skap ble satt inn over "garderoben", og listene rundt det som nå er inngangen til stua ble malt. I stuen der vi spiste, byttet jeg ut listene rundt soveromsdøra og malte dem. Lille nyttårsaften limte jeg fast terskelen mellom kjøkkenet og gangen, veggen under vinduet ble ferdigmalt samme dag, litt sparkel og maling fikk også veggen under kjøkkenvifta (der det var en mørk skygge), bildet til AG ble endelig hengt opp (det store med masse farger på over sofaen), ledningene under TVn ble organisert bedre, PCn ble repartert rett før jul og fikset ytterligere før festen. Hendene var fulle i dagene før, men det er jeg vant til.

Det var en morsom fest. Alle virket som at de hadde de skøy. De første gikk hjem rundt tre, tror jeg - og resten mellom fem og kvart på seks.

Igjen må jeg beklage hvis noen av naboene mine var hjemme. Vi var visst kke helt lydløse. Neste år kan det hende vi drar til fattern og fester der; i Spania. Det kan bli skikkelig moro!

Her er bildene. Klikk på de små for å se de store.


Da er vi i gang med forberedelsene til festen. Lysfesten. Vi hadde lys både her og der.


Bordkortene ble noe enklere i år enn i fjor. Og fine ble de også. Jeg har fremdeles glitter i boxeren.


Stua er så godt som ferdigryddet. Mangler bare litt godis på bordet.


OJ! Så fin trodde jeg ikke stua kunne bli. Dette er det de kaller mellomstuen. Jeg tror nok at det store hullet en gang har hatt dør, eller vært helt borte.


OJ-OJ! Se, dekket til seksten. Det får man si. I år måtte vi lage to bord, istedenfor ett langt. Vi byttet om på stuene, og det ble ikke plass til to bord etter hverandre i den stuen vi før hadde sofaen. Peis på skjermen; det hadde vi.


Kjøkkenet blir stadig mer ferdig. Nå har vi fått på feilist og dekkplater på sokkelen, og terskel mellom gangen og kjøkkenet )synes ikke på dette bildet). Veggen under vinduet er fikset etter at vi fikk radiatoren fjernet. Veggen var gul og veldig ruglete. Litt sparkel og maling på lille nyttårsaften, og veggen ser helt ny ut.


Sånn. Da er festen i gang. Alle på plass. I år serverte vi tapas med forskjellige typer ost og skinke til forrett. Hovedretten besto av to x 4,9 kg kalkun, poteter og grønnsaker. Og saus. Til dessert serverte vi Oreo Dream Cake med varme, rørte bjørnebær og vaniljeis. Nam-nam! Kristin ser i alle fall fornøyd ut.


Bord 2 hadde det litt morsommere. Det kan ha hatt noe med at Thomas satt der. Thøise-Thomas.


At Thomas her er litt ute av fokus, er i hovedsak fotografens feil.


Moro var det lell.


Ikke alle kan more seg. Noen måtte lage ferdig hovedretten. AG var den største bidragsyteren, Kristin, Therese og Jack hjalp til. Jeg tok bildene.


Også har me juksa litt. Vi går rett til desserten som vi har stående rett her nede. AG så fin i Kina-kjolen sin :)


Kristin lager tallerkner med godakeen på.


Så var klokken 00:00 - og vi kunne skrive 2007 i almanakken. Her er halve festen i krysset Collettsgate / Ullevålsveien. Resten var oppe på haugen og risikerte øyne og klær. Oppskrytt. Langt å gå var det også.


Se, Romlingene! Nei, ikke der oppe som LC, Hege og Kristin titter. Nei, nede på bakken. Det i rødt og hvitt *fnise*


Her følger et knippe rakettbilder. Jeg må si at det er ganske enkelt å ta så bra bilder - med speilrefleks ;)


Innimellom det hele fikk jeg knipset litt sterneskudd. Godt nytt år!


VIFTE!


Rakettbildene jeg viser her er kanskje bare ti prosent av alle rakettbildene jeg tok.


Kaboff!


Hege og AG poserer. Flotte damer, ass!


Vel inne starter vi ganske umiddelbart med årets partygames. I fjor var det fotballbord. I år satset vi litt breder, og Singstar på PS2 ble kjøpt inn. Miker T and SisTer HA er første par ut! Festen vokste altså med to nye deltakere. Det var koselig.


Søster og bror synger i kor.


Andre bare så på.


Gøyalt spill. Man synger seg hes og får poeng for å treffe tonen i kjente (og ukjente) låter. Vi hadde Rocks, 80s og av Terje fikk vi Norske hits. w00t


Hege kaster seg over neste motsynger.


LC og Stian i vill kamp om poengene. på Stians ansiktsuttrykk å bedømme ser det ut til å være noe av Richard Clayderman...


Se, Romlingane fikk bli med inn! Altså, det røde borti kroken der. Hege forsøker å se så voksen ut som hun bare klarer. Og klarer ;)


Jack koser hodet til Hege A. Men husker han noe av det? Hege A. ser overbærende uinteressert ut.


Singstar eller amatører. det får vi vente med å bedømme til vi har hørt opptakene jeg har på DVD-recorderen (to be released).


Jack snakker om... han sier at... han forteller om den gangen... som... været... til jul... Stian og AG er mest bekymret for at han slutter å snakke med et spørsmålstegn til slutt. Hva skal man svare da?


The Klevens synger opp til fæst.


I`m a singer, not a fighter! The sister is mine! Mine, mine! Yepp, she`s mine. Mine, mine.


Tio myror är lika många som tio elefanter.


We are familiy!


Mai Tai. Destiny`s Child. Triquetra. Sansara. The Like. TLC. Ephemera. Sugababes. Lilyjets. Og slikt.


Alvorlig. Smilende. Latterkerampe. Therese ler overbærende.


That`s Rock`n`roll!


Diana Ross and The Supremes. Dere får sloss om hvem som ikke skal være Ross.


Kanskje nok wannabe jenteband-bilder nå?


Vi flytter oss ret over i boy band-avdelingen. Dette er Piggy Slick and The Decent Tie Guy Compilation Group.


Dette må ha gjort vondt.


Jentene vs gutta. Det ble en jevn kamp. Eller kanskje ikke. Hvem husker vel slikt.


Singstar slås av, og gitaren tas frem. Nå er den nystemt og fin. Og opp ned. Klokka har nå passert halv fem.


Passert halv fem, sier du? Hva? Så derfor er jeg så trøtt.


TULLA! Vi fester en time til! Wo-hoo!


Venninner.


Snuskete.


Sånn, og resten overlater vi til fantasien (altså til mine skitne fantasier).