A+ A A-

Forandring fryder

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: GPS
  • Sist oppdatert søndag 14. juni 2015 19:25
  • Treff: 2826

Jeg fryder meg i alle fall over forandringer. Det er kanskje derfor jeg ikke kan la være å putte inn ting & tang i bilene mine. Er de for dølle når de kommer fra fabrikken? Tja, jeg mener nok det.

Hver gang jeg bytter bil, kan jeg se frem til en del timer med demontering av deksler, paneler, og ledningstrekking i lange baner. Jeg tar ut det originale anlegget og putter inn mitt eget.

Heldigvis har Ford gjort det slik at om jeg vil ha inn en spiller som ikke er like stor som den originale, er det bare å kjøpe en metallramme som forminsker hullet i dashbordet. Kontaktene på ledningene har egne overganger, så å sette inn en ettermarkeds-spiller er egentlig veldig enkelt. Det hadde vært det, hadde det ikke vært for at jeg også har navigasjon på spillern. Ledninger til antenne, ryggelys skal trekkes, og hastighetssensor skal finnes. Litt plunder er det, og i denne gangen klarte jeg ikke vente - jeg måtte ut i friske vindkast og 0,5 varmegrader. Tålmodighet har aldri vært min sterkeste side.

 


Ford-spiller. Stor, stygg og kjedelig. Kan ikke spille MP3, kan ikke navigere, kan ikke annet enn å spille av lyd fra CD og radio.


Sånn, bort med den!


Det blir noen meter ledninger.


Sånn, tre timer senere: Navigasjon og bluetooth-handsfree er på plass (handsfreen er ikke synlig - den er gjemt inne i dashbordet).