Merknad
  • SlideshowFx Plugin: Error in API Google+ - Invalid grant
A+ A A-

Halloween 2008

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Halloween
  • Sist oppdatert torsdag 22. september 2011 00:01
  • Treff: 3662

Usikkert av hvilken årsak ble aldri bildene våre fra Hallowen 2008 publisert. Her kommer de og litt tekst, da.

AG og jeg flyttet inn i huset på Fetsund i slutten av juli, og festen kunne igjen gjennomføres på egen eiendom. Det forenkler en del og gjør hele greia rimeligere. Vi begynte å planlegge et par uker før festen. Vi har etter hvert ervervet oss en god del effekter, så det var ikke stort vi trengte. Like fullt brant vi av en liten tusenlapp i pynt og fjas.

Det ikke så mange vet var at vi bare så vidt klarte å få kjøkkenet klart til festen. Vi manglet båder strøm, vann og møbler bare et par uker før vi skulle ta i mot gjestene. Dagen før festen holdt vi og to onkler på for å sette på plass en drager [link] slik at vi fikk bort tre støttebjelker mellom kjøkkenet og spisestua. Det var skikkelig touch & go de siste 48 timene. Vi ble ferdige med drageren, men som sikkert mange oppdaget (eller kanskje ikke) hadde vi ikke en eneste list på gulv, i tak eller rundt vinduer.

Festen ble i våre øyne vellykket og det så ut til at gjestene trivdes godt. Jeg må innrømme at jeg ikke husker akt for mye fra festen. Terje blandet drinker til meg, og jeg eksperimenterte med White Russian og Whiskey i samme glass. En eller annen gang utpå kvelden måtte jeg bare legge meg nedpå litt. To timer senere våknet jeg av at folk tok farvel nede i gangen. Pinlig...

Her er bildene. Trykk på det lille for å se de store - bla med piltastene på tastaturet ditt.
{sfx ...}