A+ A A-

Huset er solgt

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Tevlingveien
  • Sist oppdatert onsdag 08. august 2012 16:28
  • Treff: 1677

For sånn ca nøyaktig tre år siden fikk jeg nøkkelen til Tevlingveien 9. Jeg flyttet fra 60 kvm på Sagene til totalt 404 kvm på Furuset; 72 loft, 72 utleieleilighet, 130 kjeller og 130 som jeg bodde på. Konklusjonen etter tre år: Alt for mye plass og alt for høye kostnader for én person. Det var i begynnelsen av august jeg begynte å tenke seriøst på å selge huset. Takstmannen kom, megleren kom, fotografen kom. Alle sa: Rydd! Puss opp stua! So said. So done.

Å rydde ut et hus der det har bodd hundre mennesker (hvorav 50 fremdeles bor der som gjenferd), er ingen enkel oppgave. Da jeg la huset ut for salg på finn.no torsdag 30. september, hadde jeg kastet (hold deg fast) to tusen fire hundre og tjue (2420) kilo! To helt fulle containere ble kjørt bort fra eiendommen. Du skjønner at det tok tid å fikse alt?

Stua ble malt av Fie og Simon. Det ble dødsfint! Jeg solgte unna litt møbler, og omvandlet stua fra en trist ungkarsbule til et delikat oppholdsrom. Minimalistisk og rommelig.

Visningen var helgen 8. og 9. oktober. Det tok en hel uke før noen faktisk la inn et bud. Kun én budgiver, og huset gikk femti tusen under takst. Greit nok - det er tross alt en del å gjøre med kåken.

Huset er altså solgt, og jeg - jeg surfer finn.no i desperat jakt etter en leilighet på St. Hanshaugen.

Jeg er imidlertid ikke helt ferdig med å tømme huset. Jeg tok tak i loftet med god hjelp av Kristin, LC, Arnhild, Jack, Frode, Ole, Rune og Thomas - og vi fylte opp en halv container på et par timer. Utrolig bra jobba!