A+ A A-

15 år går fort

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Jenter
  • Treff: 1168

Hjemmesidene mine ble påbegynt tidlig i 1996. Den gangen var det online.no/~kjohanss som var adressen, og alt ble skrevet i html i Notisblokk. Det herrens år 1999 var jeg singel (og søt), og litt desperat. I denne perioden var jeg ganske ofte å se som DJ, mest for å spe på lønna litt. Jeg skrev en liten artikkelserie om alle de ulike jentetypene jeg møtte som DJ. Tro meg - de ulike typene skiller seg fra hverandre når man har mange av samme art på ett sted :) I dag, 15 år etter, er denne artikkelserien ennå ikke ferdig.

Her er en liste over jentetypene jeg skrev om:

De normalt kule jentene
Jenter på byen av gammel vane
Jenter på byen for å kverulere
Jenter på byen for å få seg et knull
Jenter på byen for å more seg
10 ting Kyrre vet helt sikkert om damer

Den siste artikkelen jeg skrev fikk tittelen: "De drit kjedelig jentene". Den tittelen tastet jeg inn onsdag 20. oktober 1999. Problemet var at jeg ikke hadde tid til å skrive ferdig. Istedenfor å avpublisere artikkelen, la jeg på følgende tekst:

(20.10.1999)
Hva sa du? Ferdig? Ha, ha, ha... Under Construction, min venn. Sannsynligvis de to mest brukte ordene på nettet.

I årene som gikk var jeg stadig innom denne artikkelen. Hver gang tenkte jeg at det kanskje var på tide å gjøre den ferdig. Hver gang ble det med tanken. Nå har det gått 15 år på dagen, og jeg har fremdeles ikke skrevet den ferdig!

Du kan jo se artikkelen om de drit kjedelig jentene selv her