A+ A A-

Ny jobb hos Norwegian

  • Overordnet kategori: Om meg
  • Kategori: jobb
  • Treff: 1335

Av litt forskjellige årsaker har jeg bestemt meg for å bytte jobb. Jeg begynner som webmaster for Norwegian Air Shuttle 1. februar 2007.

Jeg gikk fra Matrix for snaut ett år siden. I Matrix jobbet jeg med web og print/trykk. Trivdes godt med det, men fikk et tilbud om en jobb som fristet nok til at jeg sluttet. Rundt påsketider i fjor gikk jeg altså inn i TV Media Produksjon AS som assisterende assistent og etter hvert både kameramann og reporter.

Etter sommerferien i fjor fikk jeg smake hva det gikk ut på å drive med videoproduksjon. TV Media leverer stort sett bare motorsportprogrammer til NRK og SportN, og når er det motorsportarrangementer avholdes? Jo, i helgene. Jeg hadde omtrent ikke noe helgefri fra siste helgen i juli til midten av oktober.

Jeg ble raskt klar over at dette ville være regelen og ikke unntaket. AG og jeg snakket en del om det i løpet av vinteren, og i januar sendte jeg en søknad på en jobbannonse som så veldig spennende ut. Norwegian trengte en vikar for dagens snart pappapermiterende webmaster.

Tirsdag 30. januar gikk det min vei. Markedssjefen i Norwegian ringte og tilbød meg stillingen, som i utgangspunktet er et vikariat på seks måneder - men som kanskje utvides til hel stilling etter vikariatet. Hvis den gjør det, vil det være en stilling som dekker både webmaster og grafisk utformer. Da er jeg tilbake der jeg slapp i Matrix. Og det er en veldig bra ting, for jeg har merket det siste snaue året at det er bak et par dataskjermer jeg trives og passer best.

Så hva med motorsportinteressen? Joda, den får leve videre. Jeg har akseptert et ønske fra TV Media om at jeg tar noen jobber utover i 2007. Det er fem NM-løp i rally igjen i år som jeg skal være med på, og to søndager i Ekeberghallen på Futsal-opptak - samt enkelte dager på racing- og bakkeløpsbaner. Totalt er det snakk om 12 dager resten av året. Det blir som en hobby, og det var jo slik det begynte.

Overgangen fra TV Media til Norwegian skjer svært raskt. Vi skriver nå 31. januar, og 1. februar sitter jeg på Fornebu og webmastrer for harde livet :)

www.norwegian.no