A+ A A-

1974 Land Rover Serie III

Land Rover Serie 3 - bilder høst 2018

Mekkeplass er mangelvare i Norge. Skulle du kjenne noen som har en krok i en låve, eller en garasje som jeg kan låne/leie ett eller annet sted i området rundt Lillestrøm, Aurskog, Bjørkelangen, så tar jeg veldig gjerne i mot tips. Send meg en e-post til .

Les mer: Land Rover Serie 3 - bilder høst 2018

1974 Land Rover Serie III - henteturen

Etter å ha funnet en bil på finn.no, prøvekjørt den, og så kjøpt den, var det på tide å få hentet bilen hjem. Budsjettet tillot ikke at noen fraktet bilen for meg, og førerkortet mitt tillot ikke at jeg fraktet den selv - så da var det kun ett alternativ igjen - kjøre den selv. Hvis du aldri har kjørt en 44 år gammel terrengbil, så kan jeg fortelle deg at det er ikke en dans på roser. Det er ikke en gang en nakendans på tornene til rosebuska. Tro meg når jeg sier det; det er en prøvelse.

Les mer: 1974 Land Rover Serie III - henteturen

1974 Land Rover Serie III - prøvekjøring

Siden 2006'isj har jeg hatt lyst på en "jeep". Ikke nødvendigvis en Jeep, men en jeep-lignende bil. Da jeg skulle bytte bil i 2006 var jeg nære å faktisk kjøpe en Jeep Wrangler, men som bil nummer 1 synes jeg den var "vanskelig" å kjøre. Kort akselavstand, bråkete og ikke så stor motor at det gjorde noe.

I løpet av sommeren 2018 tenkte jeg mer og mer på å kjøpe en sånn bil, og ved å selge en 2010 Ford Mondeo som stort sett sto ubrukt på gårdsplassen, hadde jeg litt kontanter. Jeg hoppet på interwebben og besøkte finn.no. Der søkte jeg på "maks 40000 og 4x4". Land Rover var den biltypen som tiltalte meg mest i søkeresultatet. Med litt hjelp fra min gode venn Kristin, falt valget på en stilig oransje 1974 Land Rover Serie III 109.

Les mer: 1974 Land Rover Serie III - prøvekjøring