A+ A A-

2017 Tesla Model S

Corona-kjøring = lite kjøring

Før Corona-pandemien slo til for fullt kjørte jeg i snitt 1990 km pr måned. Jeg er ingen stor-kjører, så det er stort sett til og fra jobb og til og fra venner som bor 50-60 km unna. Så kom Corona - og situasjonen endret seg drastisk - på mange måter!

Les mer: Corona-kjøring = lite kjøring

På langtur med elbil i Norge

Drøyt 1300 kilometer gjennom store deler av den sørlige delen av landet vårt ble unnagjort uten hverken rekkeviddeangst eller følelsen av å "aldri komme frem". Vi har vært en hel dag i i Dyreparken, besøkt familie i Rosendal, en halv dag i Mikkelparken. Her er noen ord og bilder om bilturen.

Les mer: På langtur med elbil i Norge

Vi må knuse elbilmytene

Daglig ser jeg venner og bekjente poste lenker til feilaktige elbilmyter på Facebook, og jeg ser uendelig mange folk jeg ikke kjenner skrive feilaktige påstander om forurensning og fordeler forbundet med bruk og kjøp av elbil. Jeg blir helt oppriktig litt lei meg på vegne av dem som ikke vil forstå. Dem som ikke vil sette seg inn i hvordan dette egentlig henger sammen. Vi må knuse elbilmytene slik at vi kommer oss videre og langt forbi bruk av fossilt drivstoff.

Les mer: Vi må knuse elbilmytene