A+ A A-

Ny Ford Mondeo - igjen

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Kyrres biler
  • Sist oppdatert søndag 15. september 2013 23:28
  • Treff: 2984

13 måneder og mer enn 30.000 kilometer etter at jeg kjøpte den forrige bilen har jeg byttet bil - igjen, vil mange si. Fra en 1999 Ford Mondeo Ghia stasjonsvogn med 2.0-liters motor på 130 hk - med automatgear, har jeg byttet til en 2001 Ford Mondeo Trend med 1.8-liters motor på 125 hk. Det er ikke store forskjellen i motorytelse, og den nye bilen virker kvikkere fordi den har manuell gearkasse.

Den er veldig fin, den nye bilen. Helt lyst interiør med aluminiumsdetaljer, elektriske vindusheiser foran og bak, oppvarmet frontrute, Defa Varmup, tåkelys foran, sølv metallic og masse plass. Bilen er 18 cm lenger enn forrige modell - og det har Ford valgt å la baksetepassasjerene nyte godt av.

Støydemping har fått et nytt begrep i denne bilklassen. Begrepet heter Ford Mondeo. Selv i 80 km/t med piggdekk (ja, fysh) er det veldig stille i kupéen. Tipper det å snakke i mobiltelefonen via handsfree blir en ny opplevelse. For ikke å snakke om å høre på musikk.


Her er den gamle avbildet i regnvær med blitz. Det ble ikke så bra. Stakkars bilen min, så lei seg for å måtte bytte eier...


Tan-tara! Her er den nye bruktbilen min.


Mer pornoshots av den nye bilen.


Med motoren i gang ved en gammel brannhydrant.


Interiøret med den nye spilleren.