A+ A A-

Så nære at jeg kan lukte det

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Kyrres biler
  • Sist oppdatert onsdag 14. juni 2006 15:09
  • Treff: 1497

De siste dagene har vært strevsomme, og en svært etterlengtet ferie er bare noen få dager unna. Stor er også gleden over at bilen snart skal hentes! Jeg er som en unge når det gjelder nyanskaffelser. Det skal skje fort, og det skal skje nå! Nå kan jeg lukte både ferie og ny bil.I dag ble det hele litt mer en realitet. Bilselger John Andre Steinhaug fra Solberg Bil i Skien sendte noen bilder av bilen. Jeg husker at jeg tenkte tanken for noen dager siden - at en god selger ville gjøre det. Det koster ikke stort, og det gleder en guttunge som meg stort. John Andre er en god bilselger!

 

Nå gleder man seg til å dra på ferietur med den nye bilen. Før vi drar skal det imidlertid skje en del.

For en måneds tid siden bestemte mamma seg for at kjøkkenet hennes skulle fornyes. For tre uker siden kom snekkern og rev kjøkkenet og bygde ny vegg mellom kjøkkenet og grovkjøkkenet. For to uker siden ble alle veggene og taket malt av AG og meg. For en uke siden ble gulvet lagt av meg. For tre dager siden ble kjøkkenet levert flatpakket av Posten. Mandag kveld jobbet Ag og jeg til klokka elleve, tirsdag kveld til rundt halv elleve, og jeg var hos mams i fem timer på onsdag. Det er fremdeles en del igjen, men nå må rørlegger og elektriker få gjort sine ting. Det blir nok en noe halvveis kjøkkenløsning inntil vi er tilbake fra ferie. Da skal det flises på veggene rundt ovnen/vifta, og alle detaljer skal på plass.

Det kan høres ut som at jeg syter litt i overkant mye over å ha "måttet" bygget kjøkken for mamma. Greia er at vi ligger litt etter med hele planen. Jeg drar til Trondheim på fredag (Rally Trøndelag) - bare fire dager etter at kjøkkenet ble levert. Jeg har solgt motorsykkelen min i den samme perioden (prøvekjøring, kontraktsmøte, gjenfinning av alle papirer og ting til biken, overlevering, etc.). Jeg skal hente den nye bilen på torsdag. Jeg skal hente en del ting som skal til Spania, men det får jeg ikke gjort før jeg har den nye bilen. Jeg skal gjøre klar leiligheten til oppussing av badet mens vi er borte. Ting skal flyttes på og ting skal finnes frem, og ting skal finnes på. Flisene ble plukket ut i går! Oppi alt dette skal jeg til Trondheim og jobbe, og dagen etter at jeg kommer hjem skal vi på tre uker ferie, og jeg har ikke hatt tid til å begynne å pakke til noen av turene...

For at alt skal falle på plass har jeg laget meg selv en plan:
- Torsdag: Hente bil og pakke til både Trondheim og Spania
Bilen ble ikke hentet. Det tyske vognkortet har forsvunnet sporløst i postgangen. Man venter spent på om det kommer på fredag - ellers blir det ikke ny bil til ferien.)
- Fredag: Reise til Trondheim klokka 10:30
- Lørdag: Jobbe i Trondheim og dra hjem i sekstiden
- Søndag natt: Ankomme Oslo i 01-tiden. Pakke det som gjenstår å pakke. Sove noen timer.
- Søndag morgen: Pakke bilen. Sjekke bagasje.
- Søndag formiddag: Kjøre til Hjortneskaia klokka tolv.
- Søndag klokka 14:00: Ferien begynner :)
- Søndag klokka 14:05: Sove ut!

Her er bildene. Klikk på de små for å se de store.


Slik ser bilen ut. Nøyaktig den bilen jeg har kjøpt. Det ER den bilen, liksom!


John Andre kan ønske seg et litt bedre mobilkamera til jul ;)


Den lille gule i bakgrunnen fikk jeg med på kjøpet. Særlig!

Legg merke til plakaten på veggen i bakgrunnen (cabrioleten). Den har jeg laget! Helt sant! Jeg mekka den for Ford Credit, og den henger i et ti-talls forretninger rundt om i Norge.