A+ A A-

Kristin er min beste venn

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Meninger
  • Treff: 1042

En hund liker å bli klappet på hodet når den er flink bisk. En hund liker å få oppmerksomhet. En hund trenger gulrøtter for å se fremover. Hunder liker lyse snille stemmer. Hunder flest er kjærlige. En hund ser opp til og respekterer eieren sin. Noen hunder kan være vanskelig å lære opp til å gjøre spesielle ting. Mange hunder liker ikke å gå i bånd. Hunder liker å røre på seg, løpe etter katter og bjeffe på fugler. Mange hunder setter pris på et bedre måltid - heller det enn hverdagsmaten. Hunder drømmer når de sover. Hunder snuser folk mellom beina. Kristin er som hunder flest.

Jeg møtte Kristin en dag det var kaldt ute. Vi var inne. Varmt og godt. Hun trodde jeg var kjempevoksen. Jeg trodde hun var veldig ung - og kjærsten til Thomas. Det er sant, jeg trodde det. Jeg var ikke kjempevoksen, og hun var ikke veldig ung, og hun var ikke kjærsten til Thomas. Så ble hun kjærsten min. Fin kjærste.

Nå er hun ikke det lenger.

Det som skiller Kristin mest fra hunder, det er at man kan prate med Kristin. Det er mange jenter som er som hunder på det punktet. Men ikke Kristin. Kristin er en god samtalepartner. Hun kan mye om mye. Men ikke om alt. Det er det vi snakker mest om. Alt.

Kristin er en flink jente. Og flittig. Mål blir nådd. Ferdig med det.

"Se, jeg er en fabrikk!" Den ler vi av ofte. Ingen vet hvorfor, men den er hysterisk morsom.

Hvis jeg kommer på mer å skrive om Kristin, så gjør jeg det. Først kommer jeg på det, og så skriver jeg det.