A+ A A-

Artikkel i MC-bladet

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Motorsykkel
  • Sist oppdatert tirsdag 11. mai 2010 15:44
  • Treff: 2464


PR-kåt som jeg er, sendte jeg en mail til redaktøren i MC-bladet (NMCUs medlemsblad). og hørte om de var interessert i en artikkel fra MC-turen min i sommer. Det er sikkert begrenset hva de klarer å hoste opp når alle har parkert to-hjulingene sine, så de takket ja til tilbudet. I går fikk jeg bladet i posten! Litt stolt er jeg...

Her er en lavoppløselig PDF av artikkelen (2,26MB).

Som med alt jeg driver med, dytter jeg det foran meg til jeg MÅ sette i gang. Det blir ofte best slik. Hvis jeg setter i gang med noe for tidlig, blir det bare liggende halvferdig, og jeg bruker masse tid på å sette meg inn i hva jeg holdt på med.

Slik var det med denne artikkelen også. Deadline var 7. november, og jeg leverte den 7. november. Jeg begynte å skrive den 5. november, men fikk det ikke helt til med en gang. Det er ikke ofte jeg har begrensninger på plass, så jeg måtte for en gangs skyld skrive litt lurt. To A4-sider fikk jeg til min rådlighet. Første utkast gikk over fire(!) sider, og jeg måtte kutte betraktelig i teksten. Det skulle jo være plass til noen bilder også.

Etter mye flikking og omskrivninger, ble jeg endelig ferdig. Materiellet ble sendt til NMCU, og jeg kunne bare glede meg til å se artikkelen på trykk.

Det var med stor glede jeg tok bladet ut av konvolutten og bladde opp på side tolv. Min artikkel! Hehe... ok, jeg skal ikke smøre det utover mer enn nødvendig. Uansett; det er veldig kult å se eget materiell i bruk.