Merknad
  • SlideshowFx Plugin: Error in API Google+ - Invalid grant
A+ A A-

Våt drøm blir virkelig

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Motorsykkel
  • Sist oppdatert tirsdag 17. mai 2011 01:15
  • Treff: 2239


Det er ikke ofte det skjer; at en våt drøm blir virkelig. Som regel våkner man opp med et stort behov for å... besøke badet. Ja, ja... *kremt*... altså... vi snakker om 'våte' drømmer. Skjønner? Jeg fikk i alle fall en av mine våte drømmer oppfylt i dag!

Biken er nå to år gammel, og jeg har satt på litt småting nå, og litt småting da. I dag fikk jeg endelig på plass den nye effektpotta. Det er nå den våte drømmen kommer inn. Drømmen om å ha like fet lyd som 'alle andre'.

Jeg har hørt på sykler kjøre forbi, og sunket dypt ned i stolen... jeg har ikke sånn lyd, jeg.

Nå har jeg det! Wo-hoo!

Det var faktisk ganske enkelt å bytte - om enn noe bråkete. Jeg tror jeg plagde et par av naboene, for jeg måtte nemlig kutte av den gamle potta med baufil. Jeg svetta som en gris, og jeg holdt på i nesten 30 minutter. Skjærende og gnissende lyd. Huff&huff. Metallet var hardt og ganske tykt. Det var veldig slitsomt.

Selve monteringen av den nye potta var veldig enkelt. En rørklemme festet det nye og det gamle anlegget sammen, og selve potta ble festet med en bøyle som jeg skrudde fast i den originale braketten på biken.

Det var med en viss barnlig glede jeg startet den opp første gangen. Jeg hadde selvsagt tatt biken ut på gaten. Lyden formelig rullet mellom bygningene. Oh! My! God! Så digg!

Så fikk jeg kjørt meg en tur også, mellom regnbygene. Kjørte blant annet gjennom vålerengatunnellen, og det var bra saker. Dyp rumling gjennom hele tunnellen, og så et digert brøøøøl på vei ut av den.

Ja, nei... jeg er vel litt barnlig, da :)

Og om du lurte; ja, den er lovlig å bruke i trafikken. Et EU-godkjent sertifikat ligger sammen med vognkortet.

Her er bildene. Trykk på de små for å se de store. Bla med piltastene.

{sfx ...}