A+ A A-

Kyrre blir pappa

  • Overordnet kategori: ROOT
  • Kategori: Om meg
  • Treff: 7264


Kyrre skal bli pappa. Anne Gudrun skal bli mamma. Far og mor, liksom. AG og jeg har snakket om dette en god stund, og vi tok noen skritt i riktig retning da all prevensjon ble droppet for en stund siden. Vi har hele tiden hatt et ganske avslappet forhold til det hele, og kanskje nettopp derfor gikk det veien rett før jul. I slutten av september blir vi foreldre :)

Det svirrer en del tanker rundt i hodene våre nå. Det er litt skummelt å bli foreldre for første gang. Alt er nytt. Alle de små tingene som skjer med mammans kropp. Alt man må tenke på. Heldigvis er vi ganske rolige av oss og jeg tipper at dette vil gå veldig bra. Det er et par andre før oss som har fikset det.

Foreløpig termin er 28. september. Så fikk jeg viljen min. AG ville ha vårbarn, og jeg ville ha høstbarn. Hvorfor? Alle de bra folka er født på høsten :) Jadda, det er noen bra fra våren også.

Navnejungelen
Å velge navn til puddingen er ikke så enkelt. Man har ofte mindre bra vibber til en del navn, så vi har brukt ganske lang tid på å bestemme oss. Jentenavnet har vært klart lenge. Jeg har alltid ønsket at min datter skal hete Majken - og AG har intet å utsette på det. Blir det en gutt har vi bestemt oss for at det blir Jonathan. Jeg satser på tvillinger, og da blir det Majken og Jonathan. Det blir kos - ikke sant, AG?

Bryllup med struttemake
Vi har flyttet bryllupet fra 25. september til 10. juli blant annet på grunn av den voksende magen. Det er mye fint med sommerbryllup, men jeg synes litt synd på AG som skal valse rundt med magen rett ut. Hun er på det tidspunktet nesten sju måneder på vei.

Blogging er in
Det er utrolig mange som blogger om ditten og datten. Søker man på "bryllup" eller "gravid" får man opp linker til en usannsynlig mengde forum og blogger. Anne Gudrun er intet unntak. Hun har så vidt begynt å blogge om det å være førstegangsfødende. Les hennes tanker og tips under pseudonymet lillerosa på lillerosa.com.