A+ A A-

Majkens sommerferier

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Majken
  • Sist oppdatert tirsdag 17. juli 2018 12:12
  • Treff: 436

Etter avtale med frøken Majken, har vi lagt ut denne oversikten over hvor Majken var sommer for sommer.

2010

Til tross for at Majken ikke var født, var hun på sommerferie dette året. Majkens mor og far dro på bryllupsreise til Kreta i juli. Majken var da 7 måneder


2011

Denne sommeren skulle den lille nybakte familien egentlig ikke på ferie, men så ble Majkens far invitert på 50-årslag til en venn i England. Dette gjorde at mor og far tok en avgjørelse om å kjøre bil til England, gjennom Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Frankrike og over til England. Her er historien, og her er bildene.


2012

Den nybakte familien var ikke så ny lenger, og det var i tillegg trøbbel i tårnet. Mor og far hadde det ikke så godt sammen, og denne sommeren gikk det til sjøss med hele ekteskapet. En langt i forveien planlagt sommerferie med venner måtte, trøbbel eller ikke trøbbel, avvikles, og det ble tur til Jerez de la Frontera i Spania.


2013

I år dro vi til Hunderfossen med Kristin og farmor, og hadde hjemmeferie med lek, bading og annen moro.


2014

Denne sommeren var far på USA-tur med noen venner i mai, og Majken fikk være til Kristins mor og far i Malung i juli. Senere i juli tok vi en tur til Hunderfossen, nok en gang med Kristin og farmor.

Det ble ikke sommerferietur rett og slett fordi vi skulle til Spania i august og feire bestefars bryllup da han giftet seg med vakre Salud. Kristin var så klart med.


2015

I år var det nok en gang klart for Spania-tur for å besøke bestefar. 27. mai til 5. juni; Majken, Kristin og pappa. Senere denne sommeren tok vi nok en tur til Hunderfossen med den vanlige gjengen; Majken, Kristin, farmor og pappa.


2016

Tredje året på rad, og fjerde gangen; Jerez de la Frontera med Kristin og pappa.


2017

På grunn av at farmor ble syk ble det ikke planlagt noen lengre sommerferietur denne sommeren. Det ble hjemmeferie med masse dagsturer hit og dit - og så klart en tur til Hunderfossen.


2018

Femte besøket til Jerez. Reiste 24. juni og hjem igjen 7. juli. Vi husker alle at vi ble robbet for alle verdigjenstandene våre siste dagen...