A+ A A-

Rewind and replay

  • Overordnet kategori: USA
  • Kategori: USA 2008
  • Sist oppdatert fredag 26. august 2011 16:24
  • Treff: 2115

Tilfeldigheter gjorde at jeg ble oppmerksom på et bilde jeg tok i San Francisco i 1996. Kristin og jeg var på tur, og i forbindelse med en liten gåtur i nærheten av der the Cable Car går, stoppet vi for å ta bilder av noen lange gater. I 2008 tok vi også bilder av noen lange gater.

Jeg satt altså og kikket på bilder i forbindelse med at jeg la ut en artikkel om mitt første møte med en Ford Mustang i 1996. Ett av bildene viser en lang gate ned mot havet i San Francisco. I enden av gata litt til venstre står coit Tower. Omtrent midt på gata til venstre er det en kirke, og en liten park på andre siden av gata.

Helt plutselig merker jeg at jeg kjenner igjen dette. Så ikke jeg akkurat det samme i 2008? Jeg kastet meg over Picasaweb og fant bildene fra SF i 2008. Joda, på to av bildene jeg tok da vi tok heisen opp til Coit Tower i 2008, har jeg tatt bilde av nøyaktig samme gaten, med kirke og den lille parken midt på - bare fra andre siden av byen. Man kan tydelig se hvor Kristin og jeg sto da vi i 1996 tok bilder motsatt vei.

Denne historien er ikke så veldig spesiell, men jeg synes det er litt kult, da. Lissom.

Her ser du et stort bilde av det lille bildet.