A+ A A-

1996/02

Uten Tittel - leder 2-1996

Noe av det jeg setter pris på ved dere, er at dere er oppriktige. Dere sier som det er og som dere mener. "Uten Tittel STINKER!" OK, men hva gjør dere med det? Ikkeno! Hmmmm...... betenkelig. At noen av dere påstår at det er hull i postkassa vår og at innleggene ikke kommer med i blekka, er en ting. En annen  ting er at de fleste av dere lever deres liv uten å tenke på at alt det dere gjør er interessant for ossandre. Hvor mange av dere hadde ferie i fjor? Var det bare Are og Anita som var på påskeferie? Var det bare Heidi, Stian og Thomas som var på hyttetur? Var det bare Kristin, Thomas og jeg som var på sommerferie? I don1t think so!

Add a comment Les mer: Uten Tittel - leder 2-1996

Thomas ble nominert

Hvert år samles et hundretalls mennesker seg på Sentrum Scene i Oslo for å se på utdelingen av "Gullblyanten». Gullblyanten er reklamebransjens svar på Grammy, MTV Music Awards og Grand Prix. Det er lagt opp til 10 kategorier. Men det forutsetter at noen har oppfylt kriteriene for kategorien de stiller i.

Add a comment Les mer: Thomas ble nominert

Husker du... hunden

Det var også i et av de første nummerne. Kanskje det var i det samme? Hunden vi omtalte som farlig har blitt farligere. Nå har den tatt livet av opptil flere uskyldige mennesker. Her er den avbildet mens den graver ned sitt siste bytte like før snøen gikk på Østlandsområdet. Så ser du denne sinte bullshit-terrieren komme mot deg: Ikke lek død - LØP! 

Add a comment Les mer: Husker du... hunden