A+ A A-

Husker du... hunden

Det var også i et av de første nummerne. Kanskje det var i det samme? Hunden vi omtalte som farlig har blitt farligere. Nå har den tatt livet av opptil flere uskyldige mennesker. Her er den avbildet mens den graver ned sitt siste bytte like før snøen gikk på Østlandsområdet. Så ser du denne sinte bullshit-terrieren komme mot deg: Ikke lek død - LØP! 

Mannen

Husker du i et av de første nummerne? Da jeg forsøkte å være morsom med dette bildet? Joda, jeg scannet det inn, og det var lenge før jeg hadde gått på scanner-kurs. For bildet var mørkt og kornete.

Nesten umulig å se hva det var. Og når jeg att på til kopierte blekka i kopimaskinen ble resultatet deretter. Så derfor scannet jeg inn bildet på nytt og her kommer historien igjen: Kristin og jeg var Tyskland på en motorbane i byen Diepholst. Vi hadde akkreditering (tillatelse) til å traske rundt banen så lenge vi ikke gikk i veien for noen annen farge på ID-kortene. Like før start løp jeg rundt for å ta bilder av bilene. Og som seg hør og tok jeg noen oversiktsbilder også. Og da vi kom hjem til Norge og fikk fremkalt filmen oppdaget jeg at jeg hadde tatt årets bilde. Han sto jo med fingeren oppe i rompa!