A+ A A-

Uten Tittel - leder 2-1996

Noe av det jeg setter pris på ved dere, er at dere er oppriktige. Dere sier som det er og som dere mener. "Uten Tittel STINKER!" OK, men hva gjør dere med det? Ikkeno! Hmmmm...... betenkelig. At noen av dere påstår at det er hull i postkassa vår og at innleggene ikke kommer med i blekka, er en ting. En annen  ting er at de fleste av dere lever deres liv uten å tenke på at alt det dere gjør er interessant for ossandre. Hvor mange av dere hadde ferie i fjor? Var det bare Are og Anita som var på påskeferie? Var det bare Heidi, Stian og Thomas som var på hyttetur? Var det bare Kristin, Thomas og jeg som var på sommerferie? I don1t think so!

Ikke vanskelig å finne på ting

Det er ikke spesielt vanskelig å skrive noen setninger om hvem som dro, hvor dere dro, hva dere gjorde, hvor mye det kostet, hvorfor dere dro og det er heller ikke vanskelig å ta tre bilder som illustrerer turen. Jeg mener det er på tide å komme seg ut av skyttergrava og tenke litt kreativt. At vi har mye å gjøre alle sammen er ingen stor bombe. Men som et alternativ til på hverdagskveldene, kan dere sette dere ned sammen og klekke ut ett og annet.

Uten Tittel er her for dere, og skal i utgangspunktet lages av dere. Jeg har hørt lavmælte rykter om at Ford promoteres 100% i Uten Tittel. Det er sikkert riktig, men har jeg annet valg. Det er grenser for hvor mye stoff jeg klarer å mekke sammen på en måned alene som jeg i tillegg ikke kan noe om. Men jeg skjerper meg stadig. I dette nummeret skal du jaggu lete godt for å finne Ford-relatert stoff. Jeg har jo også brukt litt tid på denne blekka du sitter med i dine svette lanker. Så fra nå av kommer UT når jeg er ferdig med det - ikke et sekund for!

Årets karneval er utsatt på ubestemt tid

Ja, dessverre, så er det nå slik at tiden ikke strekker til å lage et karneval for sommeren. Derfor må vi dessverre utsette karnevalet til litt senere på sommeren - kanskje helt til august da alle er tilbake på jobb og har blitt store og kan barnevakt-sittes.

Internett er et medie det vil prates mye om i fremtiden. I Uten Tittel vil naturligvis følge med i UTviklingen og skal med jevne mellomrom gi dere informasjon om hva som skjer på den fronten. I neste nummer skal vi si litt om ord og uttrykk og vi skal forsøke å forklare hva Internet er og hvordan det fungerer. Men å legge uten Tittel på Internett kommer ikke på tale!

Nei, Uten Tittel skal leve - og det skal leve på papir - lenge leve Uten Tittel

Red.